Gelatina cu file de peste - Retete Culinare

Gelatina cu file de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg salau
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 plicuri gelatina
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 radacina de hrean
  • 1 lamaie
  • sare
  • 1 salata verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele, il speli bine si ii indepartezi capul.
  2. Cureti si speli legumele, in 1 1/2 litri de apa usor sarata, pui la fiert morcovii si ceapa, iar dupa 5 minute adaugi bucatile de peste.
  3. Intre timp, cureti hreanul si il dai pe razatoarea fina.
  4. Dupa 20 de minute, scoti pestele fiert, il lasi sa se mai raceasca si il cureti de oase.
  5. Inmoi gelatina in 150 ml supa rece, iar dupa 10 minute o amesteci cu supa calda, pana se dizolva.
  6. Tapetezi castronele cu folie de plastic si pui cate o frunza de patrunjel, o felie de lamaie decojita, carnea de peste si putin hrean.
  7. Pentru culoare, poti sa pui in castronele si rondele de morcov.
  8. Introduci vasele in frigider pentru cel putin o ora.
  9. Inainte de servire, tapetezi un platou cu frunze de salata si rastorni continutul aspicului.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gelatina cu file de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Gelatina cu file de peste" Gelatina cu file de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
zecheru robert Nota: Retete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota Maxima Fara nota
buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.