Lamai umplute cu ton - Retete Culinare

Lamai umplute cu ton


Iti trebuie:
  • 6 lamai
  • 400 g ton in suc propriu
  • 100 g unt
  • 12 masline
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli lamaile apoi le stergi cu un servet de bumbac.
  2. Tai fiecarei lamai un capacel si indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite.
  3. Pentru mousse, amesteci in robotul de bucatarie tonul bine scurs, untul la temperatura camerei si zeama de lamaie.
  4. Tai maslinele in felii subtiri si le incorporezi in pasta fina de peste.
  5. Umpli cojile de lamaie cu pasta de ton, presand cu lingurita.
  6. Daca nu presezi bine, dupa congelare se va desprinde de peretii interiori ai lamaii.
  7. Invelesti in folie fiecare lamaie si le introduci in congelator pentru 1-2 ore.
  8. Cat sunt inghetate, le tai in felii, cu un cutit zimtat si le asezi pe platou cu 10 minute inainte a le servi.
  9. Pofta buna!
Lamai umplute cu ton


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lamai umplute cu ton "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Lamai umplute cu ton" Lamai umplute cu ton - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
caterina Nota: Retete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive ReciRetete de Aperitive ReciRetete de Aperitive Reci Fara nota
Ciudata faza cu congrelatul. Nu te strica la burta? Sincer, cred ca mai bun ar fi cu ton in ulei decat in apa aia fara gust.

 
carmen Nota: Retete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive ReciRetete de Aperitive Reci Fara nota
si eu cred la fel ca tn caterina




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.