Chec cu cascaval si parizer - Retete Culinare

Chec cu cascaval si parizer


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 200 g cascaval sau telemea
  • 400 g parizer
  • 4 oua fierte
  • patrunjel
  • marar
  • oregano
  • cate 2 linguri margarina si pesmet pentru tava
Pregatesti asa:
  1. Razi fin cascavalul sau cubulete.
  2. Bati ouale, adaugi faina, cascavalul, cubuletele de salam si condimente dupa gust si omogenizezi compozitia.
  3. Fierbi ouale tari, iar cand s-au racit, le decojesti cu grija, ca sa ramana intregi.
  4. Ungi cu margarina si tapetezi cu pesmet o tava mica pentru chec, cu lungimea de 25 cm.
  5. Torni in forma jumatate din compozitie si asezi in sir ouale.
  6. Acoperi cu compozitia ramasa.
  7. Coci checul la foc mediu, timp de 30 de minute, pana cand se rumeneste frumos.
  8. Il lasi sa se raceasca in forma, apoi il desprinzi de margini cu un cutit si tai in felii numai cat consideri ca se va consuma.
  9. Pe platoul cu felii de chec, asezi castraveti si rosii taiate cat mai estetic.
  10. Pofta buna!
Chec cu cascaval si parizer


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu cascaval si parizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu cascaval si parizer - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.