Cornulete cu telemea si susan - Retete Culinare

Cornulete cu telemea si susan


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 25-30 g drojdie proaspata
  • 300 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 200 g telemea de vaca
  • 200 g cascaval
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare
  • 1 ou pentru uns
Pregatesti asa:
  1. Cerni 750-800 g faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui drojdia dizolvata in laptele caldut, uleiul si ouale batute cu sarea.
  2. Amesteci ingredientele pana la omogenizare si framanti timp de 10 minute, apoi imparti aluatul in 30 de bile de marimea unei nuci mari.
  3. Acoperi bilele cu un servet si le lasi sa creasca la caldura, pe planseta presarata cu faina, timp de cel putin 30 de minute.
  4. Intre timp, razi pe farfurii diferite branza si cascavalul.
  5. Intinzi sferele de aluat in discuri subtiri, pe care presari branza si rulezi aluatul, apoi dai forma de cornulet, aducand varfurile catre mijlocul ruloului.
  6. Asezi cornuletele in tava aragazului, tapetata cu hartie de copt.
  7. Le ungi cu ou batut cu un praf de sare si le presari fie cu seminte de susan, fie cu cascaval ras.
  8. Le coci la foc mediu, timp de 20 de minute, pana cand se rumenesc putin.
  9. Pofta buna!
Cornulete cu telemea si susan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu telemea si susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cornulete cu telemea si susan" Cornulete cu telemea si susan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
AliBth Nota: Retete de Aluaturi Diverse - Nota MaximaRetete de Aluaturi Diverse - Nota MaximaRetete de Aluaturi Diverse - Nota MaximaRetete de Aluaturi Diverse - Nota MaximaRetete de Aluaturi Diverse Fara nota
este ok; eu pun in maia si putin zahar; pentru un plus de textura a aluatului, faina tip 650




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.