Rulouri de porc umplute cu ficat - Retete Culinare

Rulouri de porc umplute cu ficat


Iti trebuie:
  • 8 antricoate de porc sau felii de piept de pui file
  • 150 g branza topita sau cascaval
  • 2 ardei
  • 8 felii sunca sau bacon
  • 300 g ficat de rata
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mustar
  • pesmet
  • 500 ml supa.
Pregatesti asa:
  1. Bati carnea cu ajutorul ciocanului pentru snitele, o condimentezi si o lasi sa stea 2 ore la frigider.
  2. Cureti ceapa si ardeii, le speli si le toci marunt.
  3. Calesti putin in ulei ardeiul si ceapa, apoi adaugi ficateii taiati marunt, condimente dupa gust si lasi pe foc pentru 10 minute, amestecand din cand in cand.
  4. Iei tigaia de pe foc, iar cand ingredientele s-au mai racit, incorporezi ouale batut.
  5. Ungi feliile de carne cu mustarul si cu branza topita, asezi sunca si repartizezi amestecul cu ficat pe cele 8 felii.
  6. Rulezi, legi ruourile cu ata, le treci prin pesmet si le inabusi la foc mic, adaugand in tigaia cu ulei cate putina supa si vin.
  7. Dupa ce si-au schimbat culoarea, le asezi intr-un vas termorezistent, le stropesti cu zeama de lamaie ramasa de la inabusit si le coci 1/4 ora, pana se rumenesc in cuptorul preincalzit.
  8. Pofta buna!
Rulouri de porc umplute cu ficat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de porc umplute cu ficat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Rulouri de porc umplute cu ficat" Rulouri de porc umplute cu ficat - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
URSACHE GABRIELA Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
excelenta .foarte gustoasa .




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.