Rulada din carne tocata cu oua - Retete Culinare

Rulada din carne tocata cu oua


Iti trebuie:
  • 800 g carne tocata de vita
  • 4 cepe
  • 4 linguri unt
  • 2-3 felii franzela
  • 100 ml lapte
  • 500 g masline, de preferinta verzi
  • 200 g cas sau cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 2 linguri margarina
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbi 2 oua tari.
  2. Inmoi feliile de paine in lapte.
  3. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in unt incins.
  4. Scoti samburii maslinelor si le tai felii.
  5. Dai cascavalul pe razatoare si tai in sferturi ouale fierte.
  6. Amesteci carnea cu painea stoarsa, ceapa calita, ouale crude, sare si piper supa gust.
  7. Pe o folie de aluminiu sau pe hartie de copt unsa cu 1 lingura de margarina, intinzi compozitia in strat de 7-8 mm, sub forma unui dreptunghi.
  8. In mijlocul dreptunghiului, pe lungime, presari 3/4 din cascavalul ras, iar deasupra asezi crengutele de marar si patrunjel, sferturi de oua fierte si masline.
  9. Rulezi ajutandu-te de folie, ambalezi bine capetele foliei si pui rulada intr-o forma termorezistenta unsa cu margarina ramasa.
  10. Coci rulada la foc mediu, 3/4 ora.
  11. O despachetezi cu grija, o ungi cu galbenus si presari deasupra restul de cascaval.
  12. O mai lasi in cuptor 5 minute.
  13. Dupa ce s-a mai racit, o tai in felii de 2 cm grosime.
  14. Pofta buna!
Rulada din carne tocata cu oua

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada din carne tocata cu oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada din carne tocata cu oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.