File de pui cu garnitura de morcovi - Retete Culinare

File de pui cu garnitura de morcovi


Iti trebuie:
  • 4 fileuri de piept de pui
  • 700 g morcovi tineri
  • 20 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untdelemn
  • 4 linguri ulei extravirgin de masline
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 lingura seminte de pin
  • 50 g cascaval
  • coaja rasa de la 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli morcovii, ii cureti si ii tai in bastonase sau in rondele subtiri, ii inabusi timp de 5-6 minute, in untul incins, adaugand 3 linguri de apa, sare si piper dupa gust.
  2. Intre timp, speli carnea, o usuci cu un servet si o presari cu condimente dupa gust, dupa care o inabusi in ulei, timp de 5 minute pe fiecare parte.
  3. Scoti pe un platou carnea si presari deasupra coaja de lamaie rasa fin.
  4. Asezi alaturi morcovii si pastrezi preparatul la cald.
  5. Speli patrunjelul, il lasi sa se scurga si il maruntesti in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul de masline, semintele de pin, cascavalul ras, sare si putin piper.
  6. Stropesti preparatul cu sosul obtinut si il oferi oaspetilor fierbinte, caci astfel ii va rasfata cu aromele lui fine.
  7. Pofta buna!
File de pui cu garnitura de morcovi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de pui cu garnitura de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de pui cu garnitura de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.