File de pui cu sos de mustar - Retete Culinare

File de pui cu sos de mustar


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 4 linguri faina
  • 1 1/2 lingurita boabe de mustar
  • 3 linguri margarina sau unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb sec
  • 200 ml supa concentrata de pui
  • 3 lingurite mustar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il cureti de oase si pielite, il usuci cu un servet curat si il tai in felii subtiri, pe care le sarezi dupa gust.
  2. Macini fin boabele de mustar si le amesteci cu 3 linguri de faina si putina sare.
  3. Intr-o cratita cu baza groasa, incingi uleiul impreuna cu 2 linguri margarina.
  4. Treci pe rand feliile de carne prin amestecul cu faina de mustar si le prajesti uniform, la foc mediu, timp de 6-7 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos.
  5. Le scoti pe cateva servetele absorbante.
  6. Pentru sos, fierbi supa de pui impreuna cu mustarul.
  7. Dizolvi faina in vinul rece si le torni treptat in supa, amestecand energic pana se ingroasa sosul.
  8. Daca ti-a ramas amestec de faina de mustar cu faina, o dizolvi de asemenea in vin, impreuna cu restul de faina, in sosul de mustar, adaugi untul ramas, sare dupa gust si omogenizezi.
  9. Servesti pieptul impreuna cu sosul iute-acrisor.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de pui cu sos de mustar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de pui cu sos de mustar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.