Friptura asortata cu garnitura de broccoli - Retete Culinare

Friptura asortata cu garnitura de broccoli


Iti trebuie:
  • 1 kg piept dezosat de pui
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 linguri ulei
  • cativa catei de usturoi
  • 2 broccoli
  • 2 linguri mustar
  • 1 lamaie
  • 150 g caise uscate
  • 1 pahar vin
  • condimente (cimbru, busuioc, foi de dafin, nucsoara, piper)
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea de porc, o impanezi cu usturoi, o ungi cu mustar, o stropesti cu zeama de lamaie si presari condimente si sare dupa gust.
  2. Procedezi la fel cu carnea de pui, fara sa o impanezi cu usturoi.
  3. Lasi ambele bucati de carne in frigider, pana a doua zi.
  4. Tot de seara pui la inmuiat caisele in apa.
  5. Intr-o tigaie cu fundul gros, inabusi carnea de porc in ulei si putina apa, pana cand se inmoaie si se patrunde bine, apoi adaugi vinul si caisele si continui sa le inabusi acoperit, 10 minute.
  6. Cand sunt gata, lasi carnea sa se mai raceasca si o tai felii.
  7. In acest timp, prepari pieptul de pui in cuptor, la foc mediu.
  8. Cureti broccoli, desfaci buchetele si le speli, apoi le fierbi in aburi 5-10 minute.
  9. Pofta buna!
Friptura asortata cu garnitura de broccoli

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura asortata cu garnitura de broccoli "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura asortata cu garnitura de broccoli - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.