Rulada cu oua si cabanos - Retete Culinare

Rulada cu oua si cabanos


Iti trebuie:
  • 4 cotlete fara os
  • 4 felii de sunca presata
  • 3-4 carnati cabanos
  • 4 felii de cascaval
  • 2 oua fierte
  • 8 felii de kaizer
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condiment din legume uscate
  • 2 cartofi
Pentru garnitura iti trebuie:
  • cate 200 g fasole verde, morcovi, dovlecei, porumb dulce
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • oregano
  • 30 ml ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Bati cotletele cu ciocanul pentru snitele, le ungi cu ulei, le presari cu sare, piper, cimbru si condiment din legume si le pastrezi in frigider 1 ora.
  2. Imparti ingredientele in doua. intinzi pe un tocator 2 cotlete.
  3. Acoperi carnea cu feliile de sunca, apoi cu felii subtiri de cascaval si asezi in sir carnati si sferturi de ou fiert.
  4. Rulezi strans si legi rulourile cu sfoara.
  5. Procedezi la fel cu ingredientele ramase.
  6. Asezi rulourile intr-o tava impreuna cu cartofii decojiti, taiati cuburi.
  7. Presari condiment din legume uscate si oregano, torni 200 ml apa si coci la foc mediu, pentru 40 minute.
  8. Periodic, intorci rulourile si le stropesti cu sosul din tava.
  9. Indepartezi sfoara si tai rulada in felii.
  10. Pentru garnitura, cureti si speli legumele si le fierbi 5 minute la abur, apoi le asezi intr-un vas termorezistent, le presari cu condimente si le stropesti cu uleiul si sosul de la rulouri.
  11. Dai vasul la cuptor, la foc mic, pentru 10 minute.
  12. Servesti rulada cu cele doua garnituri.
  13. Pofta buna!
Rulada cu oua si cabanos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu oua si cabanos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Rulada cu oua si cabanos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.