Biscuiti glazurati - Retete Culinare

Biscuiti glazurati


Iti trebuie:
  • 150 g faina
  • 150 g unt
  • 150 g amidon
  • cate 100 g zahar pudra si fulgi de cocos
  • 1 praf de sare
  • 2 oua
  • coaja rasa de la 1 portocala
Pentru glazura iti trebuie:
  • 250 g zahar pudra
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 15 ml lichior de portocale
  • bomboane marunte sau fulgi de cocos pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cernuta cu amidonul, nuca de cocos, zaharul si sarea.
  2. Adaugi ouale, coaja de portocala, untul moale, la temperatura camerei si 1 -2 linguri cu apa.
  3. Framanti putin aluatul, apoi il intinzi in strat de 4-5 mm, pe planseta presarata cu faina.
  4. Cu ajutorul formelor pentru fursecuri, decupezi bucati de aluat, pe care le asezi intr-o tava tapetata cu faina.
  5. Le coci la foc mediu, pentru 15 minute, in cuptorul preincalzit.
  6. Cerni zaharul pudra si il amesteci cu zeama de lamaie si lichiorul de portocale.
  7. Cu ajutorul unei pensule, ungi fursecurile si le presari imediat cu bombonele sau cu fulgi de cocos.
  8. Le tii la rece pentru a se intari glazura.
  9. Pofta buna!
Biscuiti glazurati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Biscuiti glazurati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Biscuiti glazurati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.