Desert cu piersici si cafea - Retete Culinare

Desert cu piersici si cafea


Iti trebuie:
  • 1 kg iaurt
  • 24 linguri zahar
  • 400 g biscuiti cu vanilie
  • 800 g compot de piersici
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 3 plicuri (15 g) cafea solubila
  • 3 plicuri (30 g) gelatina
  • 150 ml apa
Pregatesti asa:
  1. Inmoi gelatina in 150 ml apa rece, iar dupa 10 minute o dizolvi la bain-marie.
  2. Amesteci iaurtul cu zaharul si zaharul vanilinat, pana cand acestea se dizolva.
  3. Imparti amestecul in doua vase.
  4. In primul adaugi piersicile taiate cubulete, iar in celalalt pui cafeaua solubila.
  5. In fiecare dintre cel doua compozitii, incorporezi 1/2 din gelatina calduta, turnand-o in fir subtire si amestecand continuu.
  6. Tapetezi cu folie de plastic doua tavi pentru chec, de 20 cm.
  7. Treci repede biscuitii prin zeama de compot, ca sa ii inmoi putin.
  8. Asezi cate un strat de biscuiti in fiecare tava, torni compozitia cu fructe, dupa care pui un alt strat de biscuiti si o torni pe cea cu nes.
  9. Aranjezi si restul de biscuiti si introduci tavile in frigider pentru cel putin 4 ore.
  10. Tai felii cu grosimea de 2 cm si rastorni desertul pe platouri.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu piersici si cafea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu piersici si cafea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.