Tort cu crema de branza si portocale - Retete Culinare

Tort cu crema de branza si portocale


Pentru blat iti trebuie:
  • 7 oua
  • 1 praf de sare
  • cate 7 linguri zahar si faina
  • 2 lingurite coaja rasa de portocala
Pentru crema iti trebuie:
  • 500 g smantana
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 20 g gelatina
  • 250 g branza dulce
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri coaja de portocala confiata
  • 50 g stafide
Pentru glazura iti trebuie:
  • 3 portocale
  • 20 g gelatina
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 2 portocale
Pregatesti asa:
  1. Prepari blatul din albusurile batute spuma tare cu sarea si zaharul, galbenusurile, coaja de portocale si faina.
  2. Coci blatul intr-o forma, 35 de minute, la foc mediu.
  3. Inmoi gelatina 10 minute, in 100 ml apa rece.
  4. Mixezi toate celelalte ingrediente si torni gelatina calduta, topita la bain-marie, amestecand continuu.
  5. Scoti din forma blatul racit si il tai in 2 foi.
  6. Pui un blat in forma pentru tort, il stropesti cu zeama unei portocale si il ungi cu putina crema, apoi asezi de jur-impreiurul formei jumatati de
  7. rondele de portocale decojite.
  8. Presari stafidele scurse, coaja de portocale confiata, torni restul de crema si acoperi cu al doilea blat, pe care il presezi putin si il stropesti cu zeama unei portocale.
  9. Pentru glazura, prepari gelatina si o amesteci cu zaharul vanilinat si zeama portocalelor.
  10. Intinzi glazura si dai tortul la rece 2 ore.
  11. Pofta buna!
Tort cu crema de branza si portocale

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu crema de branza si portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu crema de branza si portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.