Piept de pui cu broccoli si sos de portocale - Retete Culinare

Piept de pui cu broccoli si sos de portocale


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura ulei
  • 800 g broccoli
  • 100 g fulgi de migdale
  • 2 portocale
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1/2  legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o cureti de oase si piele si o tai in felii groase.
  2. Usuci feliile de carne cu un servet curat, apoi le inabusi putin, in unt topit cu ulei.
  3. Presari fulgii de migdale si ii prajesti impreuna timp de 2-3 minute, apoi adaugi faina, amesteci energic si torni treptat zeama portocalelor proaspat stoarse.
  4. Sarezi, piperezi, acoperi vasul si fierbi totul la foc mic, pentru 10 minute.
  5. Introduci vasul in cuptor pentru alte 10 minute, timp in care desfaci broccoli in buchetele, le speli si le oparesti pentru 5 minute, in apa usor sarata.
  6. Servesti preparatul cald, presarat cu patrunjel tocat marunt.
  7. Pofta buna!
Piept de pui cu broccoli si sos de portocale

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu broccoli si sos de portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu broccoli si sos de portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.