File de peste cu garnitura de orez cu spanac - Retete Culinare

File de peste cu garnitura de orez cu spanac


Iti trebuie:
  • 800 g file de peste (crap, salau)
  • 200 g branza topita la tub
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • 50 g parmezan ras
  • 1 legatura verdeata
  • sare
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 300 g spanac
  • 2-3 catei usturoi
  • 150 g orez
  • sare
  • 1/2 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli fileurile, le stergi cu servetele absorbante si le tai in fasii late de circa 3 cm.
  2. Le presari cu sare si verdeata tocata marunt.
  3. Le treci apoi prin faina si le prajesti in ulei, pana se rumenesc pe ambele parti.
  4. Le scoti din tigaie intr-un vas termorezistent.
  5. Intr-un castron, amesteci branza topita cu galbenusurile, verdeata ramasa si sare dupa gust.
  6. Torni acest amestec peste pestele prajit si introduci vasul in cuptorul incins, pentru 10-15 minute.
  7. Cu 5 minute inainte de a scoate vasul din cuptor, presari parmezanul ras.
  8. Pentru garnitura, fierbi orezul in 450 ml apa usor sarata.
  9. Cureti spanacul, il speli si il oparesti, apoi il mixezi pana obtii un piure, pe care il amesteci cu usturoiul zdrobit si sare dupa gust.
  10. Pui garnitura in forme de savarina si le rastorni pe farfurii.
  11. Asezi alaturi fileurile de peste si le ornezi cu feliute de lamaie si verdeata.
  12. Pofta buna!
File de peste cu garnitura de orez cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu garnitura de orez cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu garnitura de orez cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.