Mini cornuri cu rahat - Retete Culinare

Mini cornuri cu rahat


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 200 g smantana degresata
  • 200 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 ou
  • 2 linguri otet
  • cate 1 lingura faina si margarina pentru tava
  • 300 g rahat cu fructe
Pregatesti asa:
  1. Cu 2-3 ore inainte de preparare, scoti ingredientele din frigider.
  2. Mixezi margarina moale cu smantana, otetul si sarea, incorporezi treptat praful de copt cernut impreuna cu faina si framanti pana obtii un aluat potrivit de tare, pe care il invelesti in folie de plastic si il introduci in frigider pentru aproximativ o ora.
  3. Intre timp, tai fiecare cub de rahat in patru bas-tonase, pe lungime.
  4. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul sub forma unor discuri mari, cu grosimea de aproximativ 5-6 mm.
  5. Tai fiecare disc in triunghiuri, urmarind diametrele.
  6. Pe baza fiecarui triunghi pui cate o bucatica de rahat si rulezi aluatul spre varful triunghiului.
  7. Asezi cornuletele in tava mare a aragazului, in prealabil unsa cu margarina si tapetata cu faina.
  8. Le ungi cu oul batut si le coci la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pentru 1/2 ora.
  9. Pofta buna!
Mini cornuri cu rahat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mini cornuri cu rahat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mini cornuri cu rahat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.