Varza de bruxelles pane - Retete Culinare

Varza de bruxelles pane


Iti trebuie:
  • 500 g verzisoare de Bruxelles proaspete sau congelate
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • 1 salata verde pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Cureti verzisoarele de frunzele exterioare.
  2. Le oparesti cu apa usor sarata.
  3. Pe cele congelate nu e nevoie sa le decongelezi inainte de a le opari.
  4. Scurgi intr-o strecuratoare verzisoarele oparite.
  5. Bati ouale impreuna cu putina sare si piper si cu 2 linguri de faina.
  6. Adaugi treptat cateva linguri de apa, astfel incat compozitia sa capete consistenta smantanii.
  7. Infigi cate o scobitoare in fiecare verzisoara, o treci prin faina, apoi prin aluatul cu ou si din nou prin faina, pentru a prinde o crusta.
  8. Astfel imbracate in aluat, prajesti verzisoarele in uleiul incins, pana se rumenesc frumos pe toate partile.
  9. Le scoti pe hartie absorbanta si le servesti ca aperitive calde sau reci, pe un pat de salata verde, langa cubulete de branza si rosioare cherry sau ca garnitura la frigarui de pui sau altfel de friptura.
  10. Pofta buna!
Varza de bruxelles pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza de bruxelles pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza de bruxelles pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.