Cuibulete umplute cu tocana de pui - Retete Culinare

Cuibulete umplute cu tocana de pui


Pentru cuibulete iti trebuie:
  • 2 pachete aluat pentru foitaj
  • 1 ou
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 800 g  piept de pasare
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 cepe rosii
  • 3 ardei capia
  • 2 rosii sau 400 g rosii in bulion
  • cate 1/2 lingurita cimbru si busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Pentru cosulete, ai nevoie de un bol cu volumul de 250-300 ml si de folie de aluminiu.
  2. Intinzi prima foaie de aluat, asezi bolul cu gura in jos si decupezi discuri.
  3. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Imparti folia de aluminiu in mai multe bucati, pe care le mototolesti ca sa obtii mingi cu volumul si forma bolului.
  5. In acest sens, pui folia in bol si apesi putin, ca sa ia forma bolului, apoi invelesti semisfera obtinuta in folie neteda.
  6. Asezi aceste semisfere pe discurile de aluat si le imbraci cu aluatul pentru foitaj ramas.
  7. Ungi cu ou batut cuibuletele si marginile discurilor, apoi unesti cosuletele de discuri, presandu-le putin.
  8. Le coci in cuptorul cald, la foc mediu, 25 de minute.
  9. Tai cate un capac cuibuletelor reci si scoti cu grija folia de aluminiu.
  10. Speli carnea si ceapa curatata.
  11. Le tai cubulete si le calesti putin in uleiul incins.
  12. Adaugi in tigaie ardeii, rosiile si usturoiul curatate si taiate marunt.
  13. Presari condimentele si putina sare.
  14. Introduci vasul in cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute.
  15. Umpli cosuletele cu mancarica si presari patrunjel tocat fin.
  16. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cuibulete umplute cu tocana de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cuibulete umplute cu tocana de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.