Piept de pui umplut cu bacon si carnaciori - Retete Culinare

Piept de pui umplut cu bacon si carnaciori


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 6-8 felii de bacon
  • 250 g carnati subtiri
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval ras
  • piper
  • condiment din legume uscate
  • 200 ml ulei
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 2 linguri faina
  • 100 g unt
  • 300 ml lapte
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pentru garnitura, alegi spanacul, il speli si il oparesti, apoi il toci marunt.
  2. Topesti untul intr-o cratita, presari faina si amesteci energic, apoi torni treptat laptele, continuand sa amesteci pana se ingroasa sosul alb.
  3. Adaugi spanacul, sare dupa gust si, daca mai este nevoie, putin lapte sau zeama in care ai oparit spanacul.
  4. Speli carnea, o usuci cu un servet si o tai in 6-8 felii mari, subtiri, pe care le pui intre folii de plastic si le bati cu ajutorul ciocanului pentru snitele, pana se subtiaza.
  5. Le scoti din folie si le presari cu piper, condiment din legume si cascaval, dupa gust.
  6. Invelesti carnatii in feliile de bacon si le asezi pe felia de carne, apoi le acoperi cu piept de pasare, formand un plic caruia ii prinzi marginile cu ajutorul scobitorilor.
  7. Treci pachetelele prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet.
  8. Le prajesti la foc mediu, in baie de ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
  9. Le scoti pe hartie absorbanta si le oferi oaspetilor impreuna cu spanacul sau cu sote de legume.
  10. Pofta buna!
Piept de pui umplut cu bacon si carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui umplut cu bacon si carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui umplut cu bacon si carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.