Piept de pui umplut cu cascaval si nucsoara - Retete Culinare

Piept de pui umplut cu cascaval si nucsoara


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 100 g pesmet
  • 50 g faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti pieptul de gaina de oase si pielite si il tai in felii subtiri, pe care le bati usor cu ajutorul ciocanului pentru snitele.
  2. Razi fin cascavalul si il amesteci cu nucsoara si untul moale, la temperatura camerei.
  3. Pui cate o lingurita pe fiecare felie si rulezi, avand grija sa astupi rulourile la capete.
  4. Prinzi rulourile cu scobitori, le treci prin faina, apoi prin ou batut cu putina sare si piper si, in cele din urma, prin pesmet.
  5. Prajesti rulourile in ulei incins, avand grija sa le rumenesti frumos, dar sa nu le arzi.
  6. Le scoti pe servetele absorbante si le aduci la masa calde.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui umplut cu cascaval si nucsoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui umplut cu cascaval si nucsoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.