Cascaval pane umplut cu sunca - Retete Culinare

Cascaval pane umplut cu sunca


Iti trebuie:
  • 12 felii patrate de cascaval
  • 6 felii sunca presata
  • 6 felii subtiri de bacon
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 100 g masline
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 75 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Tai maslinele in felii, indepartand samburii.
  2. Cureti ceapa si ardeiul si le toci marunt, apoi le calesti impreuna, in 2 linguri de ulei incins, pana se inmoaie.
  3. Cand s-au racit, le amesteci cu felioarele de masline, un praf de sare, piper si boia dupa gust.
  4. Pentru un portofel ai nevoie de 2 felii de cascaval de dimensiuni egale, 1 felie de sunca si una de bacon.
  5. Peste o felie de cascaval, suprapui una de sunca, una de bacon, o lingurita compozitie cu ceapa, ardei si masline si acoperi cu o felie de cascaval.
  6. Treci portofelul prin faina, prin ou batut, apoi din nou prin faina, ou si la sfarsit prin pesmet.
  7. Prajesti portofelele in ulei incins, pe ambele parti, la foc mediu, pana se rumenesc frumos.
  8. Le scoti pe hartie absorbanta si le servesti calde.
  9. Pofta buna!
Cascaval pane umplut cu sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cascaval pane umplut cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cascaval pane umplut cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.