Salata revigoranta cu legume si sunca - Retete Culinare

Salata revigoranta cu legume si sunca


Iti trebuie:
  • 1 salata verde
  • 1 legatura ridichi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 400 g sunca de pui
  • 200 g telemea de oaie
  • 100 g cascaval
  • 1 portocala
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita sos de soia
  • piper   
  • sare
  • 3 fire de patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli salata verde frunza cu frunza, apoi le usuci cu un servet absorbant.
  2. Speli legumele si verdeturile si le lasi sa se scurga pe un servet.
  3. Asezi frunzele de salata uscate intr-o salatiera.
  4. Tai cascavalul bastonase, ridichile in rondele, sunca si ardeiul in fasii inguste, branza in cubulete si ceapa in rondele fine.
  5. Desfaci in felii jumatate de portocala.
  6. Amesteci uleiul de masline cu zeama de lamaie, zeama de la 1/2 portocala, sosul de soia, sare si piper dupa gust.
  7. Amesteci intr-un bol ingredientele solide taiate anterior si le asezi ulterior in bolul cu frunze de salata.
  8. Le stropesti cu dressingul si presari patrunjel verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!
Salata revigoranta cu legume si sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata revigoranta cu legume si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata revigoranta cu legume si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.