- Pagina Principala
- Aperitive
- Retete de Aperitive Calde
- Foietaj umplut cu crema de masline
Foietaj umplut cu crema de masline
- Prezentata de: Olaru Silvia
- » Cartea De Bucate : Retete de Aperitive Calde
- » Fara nota
- » Data: 13/06/2011
Iti trebuie:
- 1 pachet aluat pentru foitaj
- 300 g masline fara samburi
- 4 catei de usturoi
- 300 g cascaval
- 1 lingura ulei de masline
- Cureti usturoiul si il zdrobesti.
- Dai maslinele prin masina sau le maruntesti in blender.
- In pasta obtinuta, incorporezi cascavalul ras fin, usturoiul si uleiul.
- Intinzi pe planseta aluatul decongelat si il ungi cu pasta.
- Rulezi aluatul si introduci ruloul in frigider, pentru 10-15 minute.
- Tapetezi cu hartie de copt o tava mare.
- Tai ruloul in felii groase de un deget si le asezi cu taietura pe tava, la distanta de 1,5 cm unele de altele.
- Le introduci in cuptor si le coci la foc iute, timp de 10 minute, pana isi maresc putin volumul, apoi la foc mediu, timp de alte 10-15 minute, pana se rumenesc putin.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foietaj umplut cu crema de masline "
Va dorim " Pofta Buna ".