Foietaj umplut cu crema de masline - Retete Culinare

Foietaj umplut cu crema de masline


Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 300 g masline fara samburi
  • 4 catei de usturoi
  • 300 g cascaval
  • 1 lingura ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Cureti usturoiul si il zdrobesti.
  2. Dai maslinele prin masina sau le maruntesti in blender.
  3. In pasta obtinuta, incorporezi cascavalul ras fin, usturoiul si uleiul.
  4. Intinzi pe planseta aluatul decongelat si il ungi cu pasta.
  5. Rulezi aluatul si introduci ruloul in frigider, pentru 10-15 minute.
  6. Tapetezi cu hartie de copt o tava mare.
  7. Tai ruloul in felii groase de un deget si le asezi cu taietura pe tava, la distanta de 1,5 cm unele de altele.
  8. Le introduci in cuptor si le coci la foc iute, timp de 10 minute, pana isi maresc putin volumul, apoi la foc mediu, timp de alte 10-15 minute, pana se rumenesc putin.
  9. Pofta buna!


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foietaj umplut cu crema de masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Foietaj umplut cu crema de masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.