Piept de pui pane cu tzatziki - Retete Culinare

Piept de pui pane cu tzatziki


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 oua
  • 2 linguri apa sau lapte
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 250 ml ulei
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 castravete cornison
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in felii subtiri, pe care le invelesti in folie de plastic si le bati usor, cu ajutorul ciocanului pentru snitele.
  2. Bati ouale impreuna cu putina sare, piper dupa gust si faina.
  3. Subtiezi amestecul cu apa.
  4. Treci feliile de carne prin aceasta pasta si le prajesti in uleiul incins, intorcandu-le pe ambele parti.
  5. Le scoti pe un servet absorbant.
  6. Speli castravetele si il dai pe razatoarea mica.
  7. Cureti usturoiul si il zdrobesti.
  8. Amesteci smantana cu usturoiul, castravetele, sare si piper dupa gust.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui pane cu tzatziki "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui pane cu tzatziki - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.