Ciuperci umplute cu sunca si verdeturi - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu sunca si verdeturi


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci champignon mari si proaspete
  • 200 g kaizer
  • 200 g sunca presata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • condiment din legume uscate
  • 2 linguri unt pentru tava
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile, dupa care le indepartezi piciorusele si le speli bine.
  2. Lasi ciupercile sa se scurga pe un servet.
  3. Fierbi 2 oua tari, apoi le decojesti si le maruntesti.
  4. Tai marunt coditele ciupercilor, ceapa si usturoiul curatate, iar kaizerul si sunca le tai julien.
  5. Calesti in ulei ceapa, usturoiul si coditele ciupercilor, adaugand condimente din legume, dupa gust.
  6. Adaugi sunca si kaizerul, amesteci putin si continui sa le calesti impreuna.
  7. Cand legumele calite s-au racit, le amesteci cu ouale fierte, ouale batute, mararul fin tocat, sare si piper dupa gust.
  8. Umpli palariile ciupercilor cu aceasta compozitie, le pui intr-un vas termorezistent uns cu unt si le coci la foc mediu, 15-20 de minute.
  9. Pofta buna!
Ciuperci umplute cu sunca si verdeturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu sunca si verdeturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu sunca si verdeturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.