Negresa cu visine - Retete Culinare

Negresa cu visine


Iti trebuie:
  • 1 cana visine conservate
  • 3 cani zahar
  • 2 cani apa
  • 11 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 3 cani faina
  • 1/2 fiola esenta de migdale
  • 1/2 fiola esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri otet sau zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • cate 1 lingura margarina si faina pentru tava
Pregatesti asa:
  1. Pentru dozarea ingredientelor, folosesti o cana de 250 ml.
  2. Scurgi visinele intr-o strecuratoare.
  3. Caramelizezi 2 cani de zahar si stingi cu apa.
  4. Fierbi siropul pana se dizolva caramelul, apoi il lasi sa se raceasca.
  5. Mixezi restul de zahar impreuna cu uleiul adaugat treptat.
  6. Adaugi pe rand cacaua, siropul caramel rece, bicarbonatul stins cu otetul, praful de copt, esentele, sarea si faina cernuta.
  7. Obtii o compozitie fluida. pe care o torni intr-o tava, unsa cu margarina si tapetata cu faina sau hartie de copt.
  8. Presari deasupra visinele si coci prajitura 30 de minute, in cuptorul preincalzit: 15 minute la foc iute, apoi alte 15 la foc mediu.
  9. Incerci daca este coapta cu ajutorul unei scobitori.
  10. Daca scobitoarea iese din aluat curata, prajitura este coapta.
  11. Pofta buna!
Negresa cu visine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu visine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu visine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.