Pulpa de vitel invelit in prosciutto - Retete Culinare

Pulpa de vitel invelit in prosciutto


Iti trebuie:
  • 10 felii subtiri pulpa de vitel
  • 70 g unt
  • 10 felii subtiri prosciutto crudo
  • 10 frunze de salvie
  • 225 ml vin alb sec
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite si tendoane.
  2. Infasurati-o in folie si bateti-o bine cu ciocanul de snitele pentru a se intinde si a se fragezi.
  3. Puneti apoi pe fiecare felie de carne cate o felie de prosciutto crudo si peste aceasta o frunza de salvie.
  4. Prindeti cu o scobitoare si presarati cu sare si piper, dupa gust.
  5. Incingeti intr-o tigaie mare untul si puneti la prajit feliile de carne.
  6. Prajiti-le la foc potrivit spre mare, cate 2 minute pe fiecare parte.
  7. Puneti apoi vinul si lasati sa se inabuse la foc mare inca 1 -2 minute.
  8. Pofta buna!
Pulpa de vitel invelit in prosciutto

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de vitel invelit in prosciutto "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de vitel invelit in prosciutto - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.