Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor - Retete Culinare

Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de miel fara os
  • 500 ml supa de legume
  • 500 mi vin alb sec
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 kg cartofi noi
  • 200 ml ulei
  • 1 leg patrunjel
  • cateva crengute de rozmarin verde
  • condimente pentru friptura de miel
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si scurgeti-o bine de apa.
  2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu condimente pentru friptura de miel.
  3. Puneti carnea intr-o tava mare, impreuna cu supa de legume si vinul.
  4. Adaugati foile de dafin, jumatate din rozmarin si boabele de piper.
  5. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa de miel la foc potrivit.
  6. Dupa 30 de minute puneti in tava cartofii spalati bine si uleiul.
  7. Puneti din nou tava in cuptor si mai coaceti inca 30 de minute sau pana cand si cartofii se coc si totul este frumos rumenit.
  8. Serviti pulpa de miel taiata in feliute subtiri, cu garnitura de cartofi noi copti si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt si rozmarinul ramas maruntit.
  9. Pofta buna!
Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.