Friptura din pulpa de porc - Retete Culinare

Friptura din pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 100 ml ulei
  • 1,5 kg cartofi noi
  • 6 fire de cimbru proaspat
  • 7 kg sare grunjoasa
  • 3 albusuri de ou
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puneti sarea intr-un castron mare si adaugati albusurile amestecate cu 2-3 linguri de apa rece.
  2. Amestecati bine pana cand toata sarea se umezeste.
  3. Puneti in tava aragazului un strat de sare de circa 1cm grosime.
  4. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si stergeti-o cu un servet de bucatarie.
  5. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu piper, apoi puneti-o in tava, pe stratul de sare.
  6. Presarati deasupra cimbrul tocat mai mare, dupa care acoperiti pulpa cu sarea ramasa astfel incat aceasta sa fie ermetic acoperita.
  7. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa de porc la foc potrivit circa 2 ore.
  8. Dupa ce scoateti tava din cuptor lasati 10 minute sa se raceasca, dupa care spargeti stratul de sare si scoateti carnea pe un platou.
  9. Serviti pulpa de porc taiata in felii subtiti, cu salata de verdeturi.
  10. Pofta buna!
Friptura din pulpa de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura din pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura din pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.