Ciorba de cartofi cu afumatura - Retete Culinare

Ciorba de cartofi cu afumatura


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • 500 g afumatura
  • 200 ml smantana
  • 2 legaturi tarhon verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati cartofii, taiati-i in cubulete, puneti-i la fiert in 3 litri apa cu putina sare.
  2. Adaugati afumatura taiata in cubulete si tulpinile de tarhon, taiate marunt, dupa ce ati curatat frunzele.
  3. Rumeniti intr-o tigaie, in ulei, faina si inainte ca aceasta sa se ingalbeneasca, adaugati ceapa, ceapa verde si usturoiul, taiate marunt.
  4. Turnati peste ingrediente 2 cani din apa in care fierb cartofii si amestecati pentru a nu se forma cocoloase.
  5. Adaugati si o cana apa rece si amestecati pentru omogenizare.
  6. Lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi adaugati smantana, frunzele de tarhon taiate marunt si sare si piper daca mai este necesar.
  7. Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de cartofi cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de cartofi cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.