Piept de pui cu sos de smantana si ceapa verde - Retete Culinare

Piept de pui cu sos de smantana si ceapa verde


Iti trebuie:
  • 800 g piept de pui
  • 4 legaturi tarhon verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 500g smantana de gatit (nefermentata)
  • 100ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati, spalati si scurgeti bine de apa pieptul de pui, apoi stergeti-l cu servetele absorbante.
  2. Presarati-l cu sare si piper si prajiti-l in 50 ml ulei, la foc mediu spre potrivit, pana cand se rumeneste frumos pe toate partile.
  3. Scoateti-l pe o farfurie si pastrati-l acoperit, la cald.
  4. Caliti in ulei ceapa verde tocata marunt.
  5. Dupa 2 minute, adaugati tarhonul spalat, scurs bine de apa si tocat marunt.
  6. Amestecati bine ingredientele si adaugati smantana, apoi amestecati din nou pentru omogenizare.
  7. Potriviti de sare si piper si puneti in craticioara pieptul de pui crestat in 3-4 locuri.
  8. Acoperiti craticioara si lasati sa mai fiarba la foc mic 10 minute, amestecand din cand in cand.
  9. Serviti preparatul cald.
  10. Pofta buna!
Piept de pui cu sos de smantana si ceapa verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sos de smantana si ceapa verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu sos de smantana si ceapa verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.