Supa de spanac racoroasa - Retete Culinare

Supa de spanac racoroasa


Iti trebuie:
  • 500 g spanac proaspat  
  • 500 g iaurt
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 linguri faina
  • 4 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • 4-5 fire de menta
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o intr-o oala cu putin unt.
  2. Dupa 2 minute, adaugati spanacul curatat, spalat si tocat mai mare.
  3. Caliti-l impreuna cu ceapa 3 minute, apoi adaugati 3 l de apa.
  4. Lasati sa fiarba la foc mic 25 de minute.
  5. Intre timp, amestecati intr-un castron galbenusurile cu faina, zeama de la jumatate de lamaie si iaurtul.
  6. Omogenizati bine compozitia si puneti-o in oala cu spanac.
  7. Lasati sa mai fiarba la foc mic 15 minute.
  8. La final puneti menta tocata marunt si lasati sa mai dea cateva clocote.
  9. Puteti servi supa calda sau rece.
  10. Pofta buna!
Supa de spanac racoroasa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de spanac racoroasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de spanac racoroasa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.