Pilaf de orez cu piept de pui - Retete Culinare

Pilaf de orez cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 250 g orez
  • 400 g piept de pui
  • 200 g migdale
  • 50ml ulei de masline
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 800 ml supa de pui
  • un varf de cutit sofran pur
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si taiati-oin bucati potrivite.
  2. Curatati ceapa, spalati-o, tocati-o marunt si caliti-o in ulei, 1-2 minute la foc mic.
  3. Adaugati carnea de pui si caliti-o impreuna cu ceapa 3-4 minute, apoi adaugati orezul si migdalele oparite, curatate de coaja si sfaramate.
  4. Puneti sofranul si supa de pui, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic pana cand toata supa este absorbita de orez.
  5. La final, adaugati patrunjelul tocat marunt.
  6. Pofta buna!
Pilaf de orez cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf de orez cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf de orez cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.