Tarta cu branza de vaci si visine - Retete Culinare

Tarta cu branza de vaci si visine


Iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 200 g unt
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri vin
  • smantana
  • unt si faina pentru uns si tapetat tava
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingurita scortisoara rasa
  • 700 g visine
Pregatesti asa:
  1. Amestecati faina cu untul, galbenusurile, zaharul, putina sare, vinul si atata smantana cata este necesara pentru a obtine un aluat omogen, bun de modelat.
  2. Din 3/4 din aluat intindeti o foaie intr-o tava unsa si tapetata.
  3. Amestecati branza cu ouale, zaharul, pesmetul si scortisoara.
  4. Cand compozitia este omogena, turnati-o peste foaia din tava.
  5. Peste aceasta puneti in strat uniform visinele.
  6. Din aluatul ramas faceti suluri de aluat cu care formati un gratar deasupra fructelor.
  7. Pentru gratar, puteti proceda si altfel: intindeti o foaie si taiati cu rozeta fasii egale ca dimensiune, de 1 - 2cm, pe care asezati-le ca un grilaj deasupra umpluturii.
  8. Ungeti grilajul cu ou batut si coaceti prajitura la foc potrivit.Inainte de servire, presarati-o cu zahar pudra.
  9. Pofta buna!
Tarta cu branza de vaci si visine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu branza de vaci si visine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tarta cu branza de vaci si visine" Tarta cu branza de vaci si visine - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
cristina Nota: Retete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota Maxima Fara nota
fantastinca..am incercat-o si a iesit extraordinara




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.