Galuste de curcan in sos de marar - Retete Culinare

Galuste de curcan in sos de marar


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2 oua
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cartof crud
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 linguri faina
  • 20 ml smantana
  • 3 legaturi marar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati carnea cu ouale batute, cartoful curatat si ras razatoarea mica, painea stoarsa, usturoiul pisat, sare si piper.
  2. Din compozitia obtinuta formati galuste pe care le prajiti in ulei.
  3. Scoateti-le pe servetele absorbante pentru a elimina grasimea in exces.
  4. Caliti ceapa tocata, adaugati faina si rumeniti-o putin, apoi turnati in vas 200 ml apa calda, zeama de lamaie, smantana si lasati sa fiarba la foc potrivit 15 minute.
  5. Adaugati mararul tocat, sare si piper si mai lasati la foc mic inca 10 minute, apoi puneti in acest sos galustele.
  6. Pofta buna!
Galuste de curcan in sos de marar



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Galuste de curcan in sos de marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Galuste de curcan in sos de marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.