Ciorba de fasole cu carne de berbec - Retete Culinare

Ciorba de fasole cu carne de berbec


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de berbec ( bucata intreaga )
  • 300 g fasole alba
  • 100 g slaninuta afumata
  • 5 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spalati fasolea in cateva ape si puneti-o la fiert in apa rece cu sare.
  2. Spalati carnea, opariti-o cu apa clocotita si mai spalati-o inca in apa rece.
  3. Impanati-o cu bucatele de slanina si cu usturoi si condimentati-o.
  4. Prajiti-o in ulei incins, pe toate partile.
  5. Cand s-a rumenit uniform, turnati in tigaie apa calda si inabusiti carnea, acoperind vasul cu capac.
  6. Cand s-a inmuiat suficient, luati-o de pe foc, lasati-o putin la racit si taiati-o in felii.
  7. In sosul ramas adaugati bulionul, dafinul, piperul, sarea si fasolea fiarta.
  8. Amestecati ingredientele si puneti deasupra feliile de carne.
  9. Puneti vasul la cuptor pentru 10 minute inainte de servire.
  10. Pofta buna!
Ciorba de fasole cu carne de berbec

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole cu carne de berbec "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole cu carne de berbec - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.