- Pagina Principala
- Supe si Ciorbe
- Retete de Ciorbe
- Ciorba de fasole cu carne de berbec
Ciorba de fasole cu carne de berbec
- Prezentata de: Antonescu Adelina
- » Cartea De Bucate : Retete de Ciorbe
- » Fara nota
- » Data: 11/07/2011
Iti trebuie:
- 1 kg carne de berbec ( bucata intreaga )
- 300 g fasole alba
- 100 g slaninuta afumata
- 5 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- 2 foi de dafin
- 2 linguri bulion
- sare
- piper.
- Spalati fasolea in cateva ape si puneti-o la fiert in apa rece cu sare.
- Spalati carnea, opariti-o cu apa clocotita si mai spalati-o inca in apa rece.
- Impanati-o cu bucatele de slanina si cu usturoi si condimentati-o.
- Prajiti-o in ulei incins, pe toate partile.
- Cand s-a rumenit uniform, turnati in tigaie apa calda si inabusiti carnea, acoperind vasul cu capac.
- Cand s-a inmuiat suficient, luati-o de pe foc, lasati-o putin la racit si taiati-o in felii.
- In sosul ramas adaugati bulionul, dafinul, piperul, sarea si fasolea fiarta.
- Amestecati ingredientele si puneti deasupra feliile de carne.
- Puneti vasul la cuptor pentru 10 minute inainte de servire.
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole cu carne de berbec "
Va dorim " Pofta Buna ".