Dovlecei umpluti cu cuscus - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu cuscus


Iti trebuie:
  • 8 dovlecei mici
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 125 g cuscus
  • 2 legaturi loboda
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Taiati dovleceii in jumatati si scoateti cu o lingurita miezul.
  2. Lasati-i sa se scurga de zeama.
  3. Fierbeti 350 ml apa cu sare si turnati-o clocotita peste cuscus.
  4. Acoperiti vasul si lasati cuscusul sa se umfle.
  5. Intre timp, caliti in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul pisat si lobodele rupte in fasii.
  6. Adaugati sare, piper si boia.
  7. Luati amestecul de pe foc si amestecati-l cu cuscusul.
  8. Umpleti cu acest amestec dovleceii.
  9. Puneti putin ulei intr-un vas termorezistent, puneti in vas miezul dovleceilor, taiat marunt, asezati apoi dovleceii umpluti si puneti vasul la cuptor
  10. pentru 15 minute.
  11. Presarati cu marar inainte de servire.
  12. Pofta buna!
Dovlecei umpluti cu cuscus

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu cuscus "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu cuscus - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.