Supa de mazare - Retete Culinare

Supa de mazare


Iti trebuie:
  • 6 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 250 g mazare verde
  • 2 morcovi
  • 2 linguri unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Puneti pulpele la fiert in apa care fierbe deja, cu putina sare.
  2. Luati spuma de cate ori este nevoie.
  3. Caliti in unt cepele tocate marunt, morcovii rasi, usturoiul pisat si mazarea.
  4. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati condimentele si turnati-le apoi in oala cu supa.
  5. Lasati-le sa fiarba la foc potrivit.
  6. Presarati verdeata tocata marunt inainte de servire.
  7. La sfarsit se poate servi cu smantana.
  8. Pofta buna!




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.