Conopida cu carne tocata la cuptor - Retete Culinare

Conopida cu carne tocata la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg conopida
  • 1 kg carne tocata
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 100 g cascaval ras
  • 4 linguri sos de rosii
  • 1 rosie
  • 2 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Desfaceti conopida in buchetele si fiebeti-le in apa cu sare si zeama de lamaie, 5-10 minute.
  2. Scurgeti buchetelele bine.
  3. Caliti ceapa si usturoiul tocate marunt in 2 linguri de ulei.
  4. Adaugati carnea tocata, condimentati si caliti amestecul pentru 15 minute.
  5. Lasati-l apoi sa se raceasca si adaugati ouale si painea inmuiata si stoarsa.
  6. Ungeti o tava cu ulei, puneti in tava amestecul de carne, dupa care infingeti buchetelele de conopida.
  7. Stropiti cu putin unt topit si presarati cascavalul.
  8. Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute.
  9. Incalziti sosul de rosii in putin ulei, adaugati patrunjelul tocat si puneti-l in tava, langa celelalte ingrediente, cu 10 minute inainte de a scoate tava din cuptor.
  10. Pofta buna!
Conopida cu carne tocata la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Conopida cu carne tocata la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Conopida cu carne tocata la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.