Paste la cuptor cu piept de pui - Retete Culinare

Paste la cuptor cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 500 g paste scurte
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri unt
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura macris
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura marar verde
  • 100 g parmezan ras
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati fiecare piept de pui in cate 2 bucati.
  2. Puneti la fiert carnea in apa care clocoteste, cu putina sare.
  3. Inlaturati spuma ori de cate ori este necesar.
  4. Cand carnea este aproape fiarta, scoateti-o.
  5. In apa in care a fiert carnea fierbeti pastele.
  6. Scurgeti-le apoi de apa in apoi amestecati-le cu untul, 2 linguri ulei, 2 linguri din apa care au fiert, parmezanul ras si ierburile tocate cat mai marunt apoi zdrobite intr-un mojar.
  7. Ungeti cu ulei un var termorezistent, asezati pastele si deasupra puneti bucatile de pui unse cu putin unt.
  8. Lasati-le la cuptor pana cand se rumenesc uniform.
  9. Pofta buna!
Paste la cuptor cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste la cuptor cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste la cuptor cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.