Crenvusti in aluat foietaj - Retete Culinare

Crenvusti in aluat foietaj

Iti trebuie:
  • 1 pachet de crenvusti de pui
  • 1 foaie de aluat foietaj (atentie! nu foi pentru placinta) dezghetata complet
  • 1 ou pentru uns rulourile
  • ulei pentru uns tava sau hartie de copt
Pregatesti asa:
  • Crenvustii se fierb si se taie apoi in jumatati.
  • Se taie si foaia de aluat in bucati potrivite pentru fiecare jumatate de crenvusti.Se formeaza rulouri care se ung cu ou batut.
  • Se dau la cuptorul incins intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt pana se coc.
  • Se servesc calde. Pofta buna!

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crenvusti in aluat foietaj "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Crenvusti in aluat foietaj" Crenvusti in aluat foietaj - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ana Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
am incercat sa fac si au iesit excelente:)

 
Gabriela Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive Calde Fara nota
1.Crenvustii nu trebuiesc fierti!!! Se coc foarte bine si daca nu sunt fierti!
2.Nu se taie in jumatate decat daca ii faci pentru vanzare ( ca sa iesi mai ieftin).
3. Aluatul se taie fasii de circa 2-3 cm si se infasoara crenvustii in aceste fasii .




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.