Macrou cu sos de rosii - Retete Culinare

Macrou cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 6 bucati de macrou
  • 500 g rosii
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 morcovi mici
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura untisor
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati pestii, indepartati capurile si cozile, spalati-i si scurgeti-i bine de apa.
  2. Curatati ceapa si morcovii, spalati-le si tocati marunt ceapa iar morcovii taiati-i in rondele subtiri.
  3. Spalati verdeturile, opariti-le si tocati-le marunt.
  4. Caliti intr-o cratita ceapa si morcovii 2 minute, apoi adaugati verdeturile si rosiile taiate mai mare.
  5. Puneti in cratita pestii si potriviti de sare si piper.
  6. Acoperiti cratita cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic 30 de minute.
  7. Serviti cate 2 bucati de macrou la o portie cu legume, verdeturi si sos din cratita.
  8. Pofta buna!
Macrou cu sos de rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Macrou cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Macrou cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.