Tarta cu verdeturi - Retete Culinare

Tarta cu verdeturi


Pentru foaie iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita seminte de coriandru macinate
  • sare
  • piper
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 6 oua
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 300 g verdeturi de sezon : loboda, macris, spanac
  • 150 g morcovi taiati in bastonase
  • 500 g branza de vaci
  • 1 ardei gras rosu
  • un varf de lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati ingredientele pentru aluat.
  2. Daca este necesar, pentru a obtine un aluat omogen, modelabil, puteti adauga putina apa.
  3. Intindeti din aluat o foaie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  4. Pentru umplutura, caliti ceapa si usturoiul, tocate marunt, in ulei.
  5. Adaugati morcovii si verdeturile alese, rupte in fasii.
  6. Luati vasul de pe foc si adaugati branza, ouale, ardeiul taiat in cubulete si condimentele.
  7. Turnati amestecul pe foaia de tarta, nivelati-l si coaceti tarta la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform.
  8. Pofta buna!
Tarta cu verdeturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu verdeturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu verdeturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.