Castraveti umpluti cu branza de vaci - Retete Culinare

Castraveti umpluti cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 3 castraveti
  • 1 ceapa
  • 250 g branza proaspata de vaci
  • 100 g urda sarata
  • 100 g telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura tarhon verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati castravetii.
  2. Curatati cu un cutit coaja castravetilor "in zebra", adica, o fasie curatata, o fasie necuratata.
  3. Taiati castravetii in segmente de 7-8 cm lungime.
  4. Cu ajutorul unei lingurite scobiti miezul, in asa fel incat sa ramana intact fundul.
  5. Amestecati branzeturile pana obtineti o compozitie omogena.
  6. Adaugati ceapa, usturoiul verde si tarhonul curatate si tocate cat mai marunt.
  7. Condimentati daca mai este necesar cu sare si piper.
  8. Umpleti cu acest amestec butoiasele de castraveti.
  9. Pentru a obtine un efect decorativ, puteti pune umplutura cu un pos de ornat torturi.
  10. Ornati fiecare butoias cu cate o frunza de tarhon verde si 1 - 2 bastonase de ardei gras rosu.
  11. Pofta buna!
Castraveti umpluti cu branza de vaci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Castraveti umpluti cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Castraveti umpluti cu branza de vaci" Castraveti umpluti cu branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Cris Nota: Retete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive Reci - Nota Maxima Fara nota
Domne asta e chiar interesanta, tre s o incerc neaparat, deabia astept felcitari




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.