Dovlecei umpluti cu legume - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu legume


Iti trebuie:
  • 6 dovlecei
  • 1 legatura loboda verde
  • 2 legaturi morcovi noi
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Spalati dovleceii, taiati-i in 3 si cu o lingurita scoateti-le miezul.
  2. Opariti segmentete de dovlecel 3 minute cu apa sarata.
  3. Bagati-le apoi in apa rece pentru 5 minute si apoi lasati-le la scurs.
  4. Caliti ceapa verde tocata marunt impreua cu morcovul si miezul de dovlecel, date pe razatoarea mare.
  5. Dupa 2 minute adaugati loboda tocata, pasta de tomate, chimenul macinat si mararul tocat marunt.
  6. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 5-6 minute.
  7. Cu aceasta compozitie umpleti dovleceii si puneti-i intr-o tava, pe hartie de copt.
  8. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti dovleceii 15 minute la foc potrivit.
  9. Pofta buna!
Dovlecei umpluti cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.