Placinta cu cartofi si piept de pui - Retete Culinare

Placinta cu cartofi si piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 150 ml lapte
  • 50 g unt
  • 800 g piept de pui
  • 300 g spanac
  • 1 legatura tarhon verde
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 150 g cascaval ras
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati cartofii si puneti-i la fiert intregi, in apa cu sare.
  2. Ungeti cu ulei o tava si asezati pe fundul ei un strat de felii de cartof fierte, in asa fel incat sa se acopere toata suprafata.
  3. Din restul cartofilor faceti un piure cat mai fin, adaugand laptele si untul.
  4. Lasati piureul la racit.
  5. Taiati carnea in cubulete aproximativ egale ca dimensiune.
  6. Caliti-o in ulei, adaugand sare, piper si 2 linguri apa.
  7. Cand este pe jumatate fiarta, adaugati verdeturile taiate in fasii, ceapa si usturoiul tocate fin.
  8. Turnati acest amestec in tava, peste stratul de felii de cartofi.
  9. Nivelati-l si turnati deasupra amestecul obtinut din oua batute, cascaval ras si tarhon tocat marunt.
  10. Peste acest strat puneti cu ajutorul unui pos de ornat torturi " flori "din piure de cartofi, asezate una langa alta.
  11. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit pana cand piureul se rumeneste putin.
  12. Pofta buna!
Placinta cu cartofi si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu cartofi si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu cartofi si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.