Piept de curcan in sos bechamel - Retete Culinare

Piept de curcan in sos bechamel


Iti trebuie:
  • 800 g piept de curcan
  • 1 lingurita seminte de coriandru macinate
  • 50g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 200 ml vin alb aromat
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • 3 legaturi tarhon verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si stergeti-o.
  2. Prajiti-o in bucata intreaga pe toate partile, pana se rumeneste uniform.
  3. Turnati vinul peste came si lasati sa fiarba la foc mic.
  4. Cand carnea s-a inmuiat, scoateti-o pe un platou si pastrati-o acoperita, la cald.
  5. Topiti intr-o tigaie untul si adaugati faina.
  6. Cand incepe sa se ingalbeneasca putin, adaugati laptele, putin cate putin si amestecati incontinuu pana cand sosul incepe sa se ingroase.
  7. Puneti si smantana, 100 ml apa rece, omogenizati bine si lasati sosul sa fiarba la foc mic.
  8. Adaugati tarhonul tocat marunt si mai lasati sosul sa fiarba.
  9. Taiati carnea in felii, puneti-le pe farfurii calde si adaugati sosul cald.
  10. Pofta buna!
Piept de curcan in sos bechamel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan in sos bechamel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de curcan  in sos bechamel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.