Snitele de pui cu susan - Retete Culinare

Snitele de pui cu susan

Iti trebuie:
  • 1 piept mare de pui fara piele si dezosat
  • 3 oua
  • 3 linguri cu apa
  • 6 linguri cu faina
  • 200 g susan
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Pieptul se spala, se usuca pe un sevet si se taie bucati subtiri. Intr-un castron se bat ouale cu apa si 2 linguri de faina, pana iese un aluat cam ca de clatite.
  2. Bucatile de carne se  condimenteaza pe ambele parti , se dau prin faina scuturandu-se surplusul, prin compozitia de clatite, apoi prin susan.
  3. Se prajesc rapid in ulei incins. Se servesc cu garnitura si salata la alegere. Pofta buna!
Snitele de pui cu susan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitele de pui cu susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


5 Raspunsuri la "Snitele de pui cu susan" Snitele de pui cu susan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Pami Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
Chiar nu stiam ce sa gatesc azi! Multumesc mult pentru idee.

 
zinaida Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
f.buna

 
xlilik Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
clar explicat, delicios a iesit:) multumesc

 
erika Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de PasareRetete din Carne de Pasare Fara nota
acceptabil

 
asela Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
eu fac bucatelele de carne mici si au aspect de gogosele




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro