Placinta cu bacon afumat - Retete Culinare

Placinta cu bacon afumat


Pentru aluat iti trebuie:

  • 150 g faina
  • 100 g unt
  • 50 ml smantana
  • 1 ou
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 g bacon afumat, taiat in bucati
  • 5 oua mari
  • 280 ml smantana lichida
  • 150 ml lapte
  • 150 g branza dupa preferinta
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele aluatului se prepara o tarta care se baga in forma speciala pentru tarte, se inteapa cu o furculita, apoi se da la copt circa 10 minute, la foc potrivit si se scoate cand este aproape coapta (nu trebuie sa se rumeneasca).
  2. Preincalzeste cuptorul la.
  3. Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste baconul timp de 1 minut.
  4. Bate ouale impreuna cu smantana si laptele, apoi adauga branza, sare si piper.
  5. Amesteca si jumatate din bacon, apoi, cu atentie, toarna compozitia in forma de tarta precoapta, presarand deasupra restul de bacon.
  6. Da tarta la cuptor timp de 35-40 de minute, pana ce umplutura e coapta si are o culoare aurie.
  7. Las-o sa se raceasca putin inainte de a o scoate din tava.
  8. Se serveste calda sau la temperatura camerei, cu salata verde.
  9. Pofta buna!
Placinta cu bacon afumat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu bacon afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu bacon afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.