Calamari pane - Retete Culinare

Calamari pane


Iti trebuie:
  • 500 g rondele calamari
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Puneti rondelele de calamari in apa docotinda cu 1 lingura sare, apoi scoateti-le imediat si puneti-le intr-un bol cu apa rece.
  2. Scurgeti-le bine de apa si stergeti-le cu un servet.
  3. Treceti rondelele de calamari prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet.
  4. Repetati operatiunile si prajiti-le apoi in uleiul bine incins, la foc potrivit.
  5. Cand s-au rumenit, scoateti-le pe servetele absorbante.
  6. Pentru mujdei, pisati usturoiul, apoi frecati-l cu uleiul de masline, pus putin cate putin, apoi adaugati 2-3 linguri zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt.
  7. Pofta buna!
Calamari pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Calamari pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Calamari pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.